Nastavení cesty pro funkci Capture
Uživatel | Příspěvek |
Michal Poslat zprávu | Profil |
Datum:
20.5. 2010
| Zobrazeno:
10761x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#533]
| Publikováno:
20.05. 2010 - 12:21 Tak tady si vůbec nejsem jistý jestli něco takového jde. Zběžně jsem projel Options, je tam jen nastavení formátu. Možná něco takového nabízí fce Album (menu Tools), ale aby se nastavila pevná cesta, která by byla k dispozici po kliknutí na příkaz uložit po vyfocení obrázku, asi nejde.
Vím, že se dá "fotit" i makrem, to už by to pak umělo i s cestou, ale to makro by musel někdo napsat (nebo sehnat). |
[#534]
| Publikováno:
20.05. 2010 - 14:04 Ok, děkuji mockrát za radu. Použil jsem Album a tam jde použít nastavení tvorby složek podle uživatele :-). Ještě jednou děkuji. |
[#535]
| Publikováno:
20.05. 2010 - 14:05 Kdyby někdo měl toto makro o kterém psal pan Cinert, rád bych do něj nahlédl, pokud by to bylo možné...:-) |
karel koupelna Poslat zprávu | Profil |
[#537]
| Publikováno:
24.05. 2010 - 17:12 Možná Vám pomůže.
Zapsání prvního okna do jpg (vb6) Dim pr_catia As Application |
[#821]
| Publikováno:
15.07. 2010 - 20:40 Děkuji, nejsem zatím tak zkušený ve scriptech/makrech, dá se říct, že jsem začátečník. Ale hledal jsem příčinu v nastavení a příčina byla, že jsem měl přednastavené DLNames, ale neměl je povolené v nastavení. Díky za návrhy řešení, zrovna chci začít s makry, tak třeba ještě Váš příspěvek použiju. Díky |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.