sestava
Uživatel | Příspěvek |
fortes ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
24.8. 2014
| Zobrazeno:
10102x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4667]
| Publikováno:
24.08. 2014 - 16:45 Dobrý den,
pokud toto nebude umět nějaké PDM tak asi ne. Sestava sice není nic jiného než seznam partů s informacemi o názvu souboru, pozici atd., a pokud neznáte strukturu CATProduct souboru, nemuselo by být složité to nějak zapsat. Proč to potřebujete udělat bez spuštění Catie? Poskládat sestavu z vybraných partů je úkol pro jednoduché makro. |
[#4668]
| Publikováno:
24.08. 2014 - 17:10 dobrý den,
potřebuji to z důvodů že pracuji v jiném CAD a pokud se sestava týká pár dílů tak to načtu samostatně byť je to trochu složitější . v okamžiku kdy je dílů více ušetřím si čas a můžu si načíst catproduct a tím se mě každý díl načte do nové hladiny. ještě dodatek, pokud mám štěstí a licenci získám jednoduše si catpart vytvořím, ale to je bohužel málokdy tak hledám jinou cestu, variantu jak bez CATIE si vytvořit sestavu. |
[#4669]
| Publikováno:
24.08. 2014 - 19:31 A do toho vašeho CADu jste schopný načítat nativní CATIA data?
A nešlo by to provést nějakým makrem pro CAD, ve kterém pracujete? Vytvořit sestavu v něm a do ní načíst jednotlivé CATparty. Koneckonců to by snad měli jít i bez makra - do nové sestavy vložit více součástí najednou. |
[#4670]
| Publikováno:
24.08. 2014 - 19:42 jedná se o WorkNC-CAD, ano lze načítat původní data bez problémů. WorkNC bohužel nemá možnost pracovat podle maker, což je fakt že by se mě někdy hodilo.
|
[#4671]
| Publikováno:
24.08. 2014 - 21:39 Hm, tak v tom případě je to jasné. Bez Catie sestavu neposkládáte a Váš SW to s makry neumí. Takže asi jediná možnost je zkusit požádat toho od koho data dostáváte, jestli by Vám je nemohl posílat jako sestavy nebo tzv. allcatparty (sestava jako jeden part). |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.