Ikona opustenia Sketchera
Uživatel | Příspěvek |
Kamil Poslat zprávu | Profil |
Datum:
15.5. 2010
| Zobrazeno:
10411x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
[#523]
| Publikováno:
15.05. 2010 - 14:45 Pripadá mi to ako keby bola len niekde odsunutá...? |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#524]
| Publikováno:
15.05. 2010 - 14:55 To se občas stane, bohužel jediné řešení je opravdu reset pozic toolbarů. |
[#525]
| Publikováno:
15.05. 2010 - 15:04 A ako ten reset urobím tak aby mi neresetovalo nič iné? |
[#526]
| Publikováno:
15.05. 2010 - 17:25 Takže odpovede som sa nedočkal, tak som pátral po zahraničných fórach a našiel som čo som hľadal:
Takže pre všetkých komu zmizne "ikona opustenia Sketcheru", tu je postup ako to resetovať: VIEW potom TOOLBARS potom CUSTOMIZE, choď na list TOOLBARS , click na RESTORE POSTION, click na RESTORE ALL CONTENTS, a CLOSE... A malo by to byť... |
[#527]
| Publikováno:
16.05. 2010 - 10:58 Ono se stačilo podívat do sekce Manuál Catia - Úvod, tam je ten postup také popsaný. Problému se dá částečně předejít, pokud zatrhnete Lock toolbar positions v záložce Option. Tím si panely drží svou pozici a neměly by se vůbec pohnout. Pokud jich ale máte zobrazeno víc než jich se vejde do lišty, stejně se někdy pohnou. Lepší řešení je roztahat si je do více řad a tyto potom uzamknout. No a úplně nejlepší je vytvořit si vlastní Workbench, do něj nakombinovat všechny panely, které chcete používat a je vyřešeno jednou provždy. Chce to ale větší monitor, jinak to zabírá místo. |
[#530]
| Publikováno:
18.05. 2010 - 11:13 Tak Catia stále rozhadzuje ikony, i keď ich uzamknem. Tak teraz neviem čo tomu je? |
[#531]
| Publikováno:
18.05. 2010 - 11:34 Robilo to vždy ak som nakreslil nejaký prvok, medzi ikonky mi skočil taký súradnicový indikátor a odsunul mi všetky ostatné ikony a keď som ten prvok dokreslil tak ten súradnicový indikátor zmizol ale ikony sa mi už nevrátili. Vyriešil som to tak že som mu nechal v jednom stĺpci viacej miesta... |
[#532]
| Publikováno:
18.05. 2010 - 14:26 To je přesně ten problém. Pokud se panely do postranní lišty vejdou, pozice jakž takž drží, ale pokud se tam nevejdou, mají tendenci se rozházet. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.