Izolace dvou dílů v sestavě
Uživatel | Příspěvek |
Michal Tlustoš Poslat zprávu | Profil |
Datum:
28.6. 2014
| Zobrazeno:
9472x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4617]
| Publikováno:
28.06. 2014 - 11:12 Dobrý den,
zhasínání nemusí být zdlouhavé, když vyberete všechny party najednou (se stisknutým shift vyberete první a poslední) a pak si je zobrazíte ty co chcete vidět. Další možností je otevřít si novou prázdnou sestavu a do ní si nakopírovat (opět jen vybrat a ctrl+c, ctrl+v) co chcete vidět pohromadě. |
[#4618]
| Publikováno:
28.06. 2014 - 21:54 Diky myslel.že v Catii je něco jako v Pro/e master rep nebo SW Izolace,Diky |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
[#4641]
| Publikováno:
23.07. 2014 - 06:27 Já jsem daný problém řešil zhotovením makra, kdy si nejdříve označím party nebo podsestavy, které chci vidět samostatně a dané makro provede to, že v novém okně otevře novou sestavu, kam vloží vše označené.
My děláme nástroje, kde je hlavní sestava a pak 2 hlavní podsestavy (spodní části a horní části) a když jsem chtěl vidět např. kvůli kolizím jen několik partu ze spodních částí a několik z horních částí, tak označování a vypínání ostatních partu a podsestav např. do NO SHOW bylo velmi otravné. |
[#4643]
| Publikováno:
23.07. 2014 - 19:15 To by byla paráda akorát jak takové makro udělat?Nemám s tím zkušenost díky |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4644]
| Publikováno:
24.07. 2014 - 10:54 Jen tak zkusmo...
Sub CATMain() Neošetřeno, ale zdá se že funguje :-) |
[#4645]
| Publikováno:
24.07. 2014 - 17:23 Funguje parádně díky moc. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.