Jak přinutit Catii ukládat do složky, ze které jsem otevřel?
Uživatel | Příspěvek |
Jan Vaník ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
4.3. 2014
| Zobrazeno:
9838x Konfigurace CATIA: V5R19 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4453]
| Publikováno:
04.03. 2014 - 19:46 Tohle se tu už řešilo, bohužel bez uspokojivého výsledku. Catie si informaci o umístění někam ukládá, ale zřejmě není jak se k ní dostat ani jak nastavit, aby si pamatovala poslední umístění (odkud se otevíralo).
Standardně si pamatuje umístění odkud se naposled otevíralo i umístění kam se naposled ukládalo. Pak použije pro každou odpovídající operaci odpovídající umístění. Už tehdy jsem ve vláknu navrhoval, že by šlo napsat jednoduché makro, takový vlastní "Open / Save" dialog, který by si pamatoval poslední cestu. Ta by se aktualizovala a ukládala při každé operaci. PS: V tomto nastavení to není, tam jsou cesty kam všude se má Catie dívat když hledá nalinkované dokumenty. |
Jan Vaník ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4458]
| Publikováno:
06.03. 2014 - 12:31 Děkuji za odpověď. Moc mě to nepotěšilo, snad s tím další verze přijsou zase. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4459]
| Publikováno:
06.03. 2014 - 16:41 No nevím, mám pocit že i poslední V5-6 R2013 se chová stejně ...
A u V6 už nic jako File-Open / File-Save není, tak ani není důvod se tím zabývat. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.