Copy -> Paste as Result (with Link)
Uživatel | Příspěvek |
Břeťa Doležal Poslat zprávu | Profil |
Datum:
21.2. 2014
| Zobrazeno:
11098x Konfigurace CATIA: CATIA V5 R18 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4431]
| Publikováno:
21.02. 2014 - 10:52 Můžete poslat data? Vypadá to na nějakou botu uvnitř modelu. |
Břeťa Doležal Poslat zprávu | Profil |
[#4432]
| Publikováno:
21.02. 2014 - 14:01 Vyřešeno. Bylo to v modelu. Měl jsem na modelu logo a to bylo vytaženo k ploše + 1mm offset, kterou jsem získal před tvorbou loga vyextrahováním ploch modelu. Prý jsem udělal cyklení Solid-Plocha-Solid. Řešením bylo vytažení loga up to next + 1mm offset. Zkoušel jsem i plochu odizolovat, pad dát do samostatného Body, abych přerušil cyklení, ale ani to nepomohlo. Doposud jsem Pad k surface běžně používal bez problému, ale v tomto případě to neprošlo. Sice vyřešeno díky podpoře od Ididady, ale stále nevím co to vlastně přesně způsobuje. Ještě si vyzkouším nějaké jednoduché modely na toto chování a uvidím. Pokud zjistím, kde je skutečný problém, dám vědět. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4433]
| Publikováno:
21.02. 2014 - 14:59 Ta plocha se zřejmě odkazovala na nějakou část solidu v historii. Tj. např. uděláte solid a plochu zvlášť, solid dotáhnete k ploše, a pak plochu modifikujete tak, že použijete nějakou část solidu - a je hotovo - zacykleno. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.