Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Copy -> Paste as Result (with Link)

Kompletní přehled příspěvků v tématu Copy -> Paste as Result (with Link) řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Břeťa Doležal

Poslat zprávu | Profil
Datum: 21.2. 2014 | Zobrazeno: 10806x
Konfigurace CATIA: CATIA V5 R18

Text dotazu:
Potřebuji si odlitek vložit do obrobku jako Copy -> Paste As result with Link. Poprvé se mi objevil problém s chybovou hláškou: "Copy Paste operation is impossible due to selection problems in master part or in master feature. The feature naming is inclomplete, Recreate the master feature." Nikdy se mi zatím toto nepřihodilo. Nyní prvně a na netu jsem žádné řešení nenašel. Možná snad jen, že všude radí CATDUA, ale ta nepomáhá. Tak zkouším zde, zda nejsou nějaké nápady u Vás?

Přiložené obrázky:

Ing Jan Cinert

Poslat zprávu | Profil
[#4431] | Publikováno: 21.02. 2014 - 10:52
Můžete poslat data? Vypadá to na nějakou botu uvnitř modelu.
Břeťa Doležal

Poslat zprávu | Profil
[#4432] | Publikováno: 21.02. 2014 - 14:01
Vyřešeno. Bylo to v modelu. Měl jsem na modelu logo a to bylo vytaženo k ploše + 1mm offset, kterou jsem získal před tvorbou loga vyextrahováním ploch modelu. Prý jsem udělal cyklení Solid-Plocha-Solid. Řešením bylo vytažení loga up to next + 1mm offset. Zkoušel jsem i plochu odizolovat, pad dát do samostatného Body, abych přerušil cyklení, ale ani to nepomohlo. Doposud jsem Pad k surface běžně používal bez problému, ale v tomto případě to neprošlo. Sice vyřešeno díky podpoře od Ididady, ale stále nevím co to vlastně přesně způsobuje. Ještě si vyzkouším nějaké jednoduché modely na toto chování a uvidím. Pokud zjistím, kde je skutečný problém, dám vědět.
Ing Jan Cinert

Poslat zprávu | Profil
[#4433] | Publikováno: 21.02. 2014 - 14:59
Ta plocha se zřejmě odkazovala na nějakou část solidu v historii. Tj. např. uděláte solid a plochu zvlášť, solid dotáhnete k ploše, a pak plochu modifikujete tak, že použijete nějakou část solidu - a je hotovo - zacykleno.


Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.