photorender - kvalitní obrázek - použity textury, světla, průhlednost, odlesky
Uživatel | Příspěvek |
Kateřina Kutilová Poslat zprávu | Profil |
Datum:
9.2. 2014
| Zobrazeno:
10845x Konfigurace CATIA: Catia V5 R19 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4413]
| Publikováno:
09.02. 2014 - 12:24 Dobrý den,
v tomto článku jsou tři práce, kde se render používá, mohlo by vám to pomoci. Nebo pak link na orig. manuál na webu, některé části ale nejsou dostupné. |
Kateřina Kutilová Poslat zprávu | Profil |
[#4417]
| Publikováno:
10.02. 2014 - 11:35 Děkuji za radu. Chtěla bych se zeptat, zda při tvoření obrázku photorendrem musím mít danou součást nebou součásti v sestavě namodelované v plochcách, nebo můžu mít součást namodelovanou jako objem pomocí body. Děkuji |
[#4418]
| Publikováno:
10.02. 2014 - 12:13 To je v podstatě jedno. Důležité je. aby vše co chcete vykreslovat mělo přiřazený správný materiál (texturu). Ten jde zadat jak na objem, tak na plochu. |
Pajkee Poslat zprávu | Profil |
[#4434]
| Publikováno:
21.02. 2014 - 17:18 Dobrý den,
prosím... mám dotaz a nevím do které diskuse ho zařadit, tak to napíšu sem... rád bych vložil vlastní texturu do knihovny materiálů (např. "maskáč") abych ho mohl aplikovat na součást. např. na: http://www.youtube.com/watch?v=4E7_PD9E14M v Catii jsem spíše samouk, tak jestli byste mi mohl dát polopatě nějakou stručnou radu ...blahoslavil bych Vaše jméno kudy bych chodil :D |
[#4435]
| Publikováno:
22.02. 2014 - 13:00 Dobrý den,
u každého materiálu je možnost nastavit jeho grafické vlastnosti - jak se bude zobrazovat při renderu. Zde je kromě jiného možné vybrat i texturu a nastavit jak se má "natáhnout" na geometrii, ke které ja materiál přiřazen, vlastní obrázek s texturou, opakování ve obou směrech, měřítko, pozici, orientaci atd. V tomto článku na konci je ukázka rendrovaného telefonu Sony Xperia i s modelem, tak se můžete podívat jak je to udělané. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.