Catia vehicle architecture (CAVA)
Uživatel | Příspěvek |
Matúš Grznár Poslat zprávu | Profil |
Datum:
28.10. 2013
| Zobrazeno:
10283x Konfigurace CATIA: V5R20 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4229]
| Publikováno:
04.11. 2013 - 12:50 Dobrý den,
přiznám se že tenhle výraz slyším prvně. O co přesně se jedná? Katalog automotive součástí nebo něco podobného? PS: Zapomněl jste téma publikovat, takže nebylo v diskusi vidět... |
[#4278]
| Publikováno:
19.11. 2013 - 13:46 Nebudem nejako extrémne o tom vypisovať, lebo ešte stále len v tom začínam pracovať a viac sa o tom človek dozvie keď si to prečíta priamo od výrobcu ;) Len v skratke je to pomocný nástroj, alebo teda modul, ktorý by mal značne uľahčiť prácu pri návrhu automobilu. Má svojich takých 5 menších modulov, ktoré sú priamo v tom prostredí CAVA a to celé sa doinštalováva do Catie. :)
http://www.transcat-plm.com/en/software/transcat-software/cava |
[#4283]
| Publikováno:
25.11. 2013 - 12:26 Tak jsem se na to díval. Vzhledem k tomu co tam píšou to v ČR moc rozšířené nebude. A ten kdo by to měl, tak buď "zapůjčené" od německé matky, u nás by to asi neuživil, pokud nemá stálý odbyt a využití.
Pokud to není poskytované na B2B portálech jednotlivých automobilek, tak to asi seženete těžko. Pokud na to náhodou nenarazíte na webu (jako třeba orig. Catia manuály na čínských serverech)... |
[#4309]
| Publikováno:
05.12. 2013 - 15:59 No uvidím..skúšam si najnovšie vytvárať vlastné profily vozidiel, takže ak sa mi niečo podarí, tak to tu určite zavesím pre budúce generácie :D Vďaka aj tak za radu ;) |
[#4314]
| Publikováno:
05.12. 2013 - 23:44 To tak by bylo super, ale mám obavu, že k produktu CAVA se málokdo dostane. Přiznám se že vůbec netuším, kolik firem v ČR to může používat. |
Sedláček Poslat zprávu | Profil |
[#4346]
| Publikováno:
09.01. 2014 - 16:41 CAVA je aplikace používaná ve VW. Jinak je programovaná v pobočce Trancat na Slovensku. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.