Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Nabídka: Doprodej knihy Navrhování a výroba s pomocí CA..technologií v CATIA V5

Publikováno: 4. října 2017 | Zobrazeno: 3784x
Kniha Navrhování a výroba za pomoci CA.. technologií je určená všem uživatelům CAD/CAM, ale zejména těm, kteří svůj svůj život spojili s prací v SW CATIA (Computer-Aided Three-Dimensional Interactive-Application). Těm, kteří s modelováním začínají a zároveň se chtějí dozvědět něco víc o správných postupech tvorby modelů. Kniha také poskytne cenné zkušenosti odborníkům z oblasti CNC obrábění. Text je tématicky rozdělený do dvou hlavních částí na CAD a CAM. Publikace se zaobírá plošným a objemovým modelováním, tvorbou výkresové dokumentace, CNC obráběním, vlivem nastavení parametrů CAM na kvalitu obrobeného povrchu frézováním, optimalizací nastavení těchto parametrů a jejich vlivem na čas obrábění.


V závěru kniha poukazuje na důležitost CA.. gramotnosti, která se vyžaduje od absolventů strojnických fakult technických univerzit.

Obsah a ukázky jednotlivých kapitol si můžete prohlédnout v ukázce knihy.

Cena knihy je 11,50.-€, + poštovné, které z SK do CZ činí 8,30.-€ a poštovné v rámci SK je 3,20.-€ (kniha bude zasílaná z SK). Zájemci o knihu se mohou kontaktovat emailem na adrese michaelo.fabiani@gmail.com