Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Dassault Systemes představuje přelomovou verzi platformy V6

Publikováno: 8. listopadu 2010 | Zobrazeno: 3972x
Aplikace online platformy V6 mají přes 900 nových funkcí a cílí na jedenáct průmyslových odvětví

Společnost Dassault Systemes (DS), světový lídr v oblasti 3D a PLM (Product Lifecycle Management) řešení, představila nejnovější verzi svého produktu V6 s označením V6R2011x. V6 přináší konkurenční výhodu zejména ve třech oblastech – obsahuje bohatě vybavené aplikace, online platformu pro spolupráci a univerzálně využitelné služby. Vizí společnosti Dassault Systemes je poskytnout zákazníkům „živou zkušenost“ při tvorbě a správě životního cyklu produktu.

Bohaté aplikace verze V6R2011x obsahují 479 nových funkcí a osm nových řešení na podporu kolaborativních tvůrčích procesů ve všech cílových odvětvích, kde se používají značky CATIA, DELMIA a SIMULIA.

Online platforma V6R2011x ENOVIA přináší sedm nových produktů a 359 funkcí využitelných napříč odvětvími i specifických pro jednotlivá odvětví. Řešení ENOVIA pomáhají zákazníkům implementovat účinnější, inovativní procesy podnikového řízení a sourcingu. Řešení ENOVIA spoléhají na cloudovou online platformu V6 pro řízení životního cyklu a spolupráci. Dokonalejší podporou standardů jako STEP nebo 3DXML pro data a SOA pro systémovou architekturu pokračuje SOAV6R2011x v principu otevřenosti, ke kterému se společnost Dassault Systemes dlouhodobě hlásí.

V6R2011x je zásadním krokem v realizaci firemní strategie Universal Services zaměřené na udržitelné inovace služeb 3D, spolupráce a obsahu pro realistickou zkušenost ve všech cílových odvětvích DS.

3DVIA V6R2011x přináší 68 nových a jedinečných 3D služeb pro realistickou trojrozměrnou zkušenost využitelnou ve všech odvětvích. Zvláštní důraz je pak kladen na oblast spotřebního zboží, maloobchodu a energetiky nebo na specifická odvětví, jakým jsou například seriózní hry.

Jedinečnou součástí sady V6R2011x je oceňované řešení okamžité spolupráce ve 3D. Kromě toho pokračuje společnost Dassault Systemes v beta programu 3DSWYM (See What You Mean), které je novým cloudovým řešením pro společnosti využívající komunitní spolupráci.

V neposlední řadě obsahuje V6R2011x první vydání aplikace Exalead Cloudview 360, která je šovým produktem nové generace vyhledávacích aplikací. Řešení Exalead Cloudview je jediná otevřená vyhledávací platforma, která poskytuje rychlost, škálovatelnost a flexibilitu uvnitř zabezpečených datových skladů nebo na webu pro inovativní firmy.

O společnosti Dassault Systemes

Dassault Systemes je světový lídr v 3D a PLM (Product Lifecycle Management) řešeních, která dodává více než 115 000 zákazníků v 80 zemích světa. Na trhu softwarových aplikací působí už od roku 1981. Dassault Systemes nabízí trojrozměrnou vizi celého životního cyklu produktu od návrhu přes údržbu po recyklaci. Společnost je také průkopníkem na poli 3D marketingových řešení.

Portfolio Dassault Systemes čítá tyto produkty: CATIA pro virtuální navrhování, SolidWorks pro trojrozměrný mechanický design, DELMIA pro virtuální výrobu, SIMULIA pro virtuální testování, ENOVIA pro management životního cyklu produktů a 3DVIA pro trojrozměrnou “živou zkušenost”.

Více informací o Dassault Systemes najdete na stránce
http://www.3ds.com/company/regional-spotlights/czech/.

CATIA, DELMIA, ENOVIA, SIMULIA, SolidWorks a 3D VIA jsou ochrannými známkami společnosti Dassault Systemes a jejích dceřiných společností ve Spojených státech a dalších zemích.


Zdroj:
Tisková zpráva - Grayling Czech Republic s.r.o.