Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

AutoDesign Prague 2013: Design v srdci Evropy!

Publikováno: 2. září 2013 | Zobrazeno: 4187x
Třetí ročník mezinárodní konference věnované automobilovému designu proběhne tento rok netradičně v exkluzivních prostorách nově zrekonstruovaného mladoboleslavského muzea Škoda Auto. Návštěvníci se tak mohou těšit nejen na vystoupení šéfdesignéra Škody Jozefa Kabaně, ale opět i na setkání s řadou dalších zástupců designu značek, jako je Pininfarina, Opel, Jaguar, Land Rover a další.

Josef Kaban

Podtitul „Design v srdci Evropy“ předznamenává, že zaměření letošního ročníku bude částečně orientováno na design spojený s regionem střední Evropy. Vedle domácí automobilky bude svou práci prezentovat například Braňo Maukš, slovenský designér působící více jak šest let ve věhlasném italském studiu Pininfarina. Ryze českou tvorbu pak bude zastupovat například BT design – největší české externí studio spolupracující s několika světovými automobilkami. Techničtější prezentaci mapující trendy a možnosti v automobilovém osvětlení přednese zástupce společnosti Varroc Lighting Systems, která má v České republice globální centrum vývoje a připravuje světlomety pro Bentley, Ford, Mercedes a další klíčové automobilky.

AutoDesign Prague je unikátní akce otevřená pro profesionály i širokou veřejnost a světem automobilového designu návštěvníky provedou sami tvůrci a přední osobnosti tohoto nejkreativnějšího odvětví automobilového průmyslu. Akce se uskuteční 26. září v mladoboleslavském muzeu Škoda Auto a na programu je deset přednášek a doprovodný program. K vidění bude i několik zajímavých vozů a na stáncích partnerů konference si návštěvníci budou moci vyzkoušet virtuální navrhování, clay modeling a seznámit se s řadou nejmodernějších špičkových designérských nástrojů od softwaru až po stavbu prototypů a 3D tisk. Hlavním pořadatelem akce je časopis AutoDesign&Styling, který se již sedmým rokem seznamuje čtenáře s nejdůležitějšími trendy v automobilovém designu.

Další informace získají zájemci na webu www.auto-design-prague.cz, kde je také možné se registrovat.

Kontakt:
Radek Laube
M: +420 774 668 860
E: laube@auto-design.cz
T/F: +420 220 910 324

www.auto-design.cz
www.auto-design-prague.cz
www.auto-design-awards.cz
www.facebook.com/AutoDesignStyling


AutoDesign&Styling magazine | studie_trendy_osobnosti
Časopis AutoDesign&Styling je vizuálně pojatým prémiovým časopisem, který už sedmým rokem nabízí svým čtenářům neotřelý pohled na automobilový design. Vášeň pro krásné tvary je hlavním pojítkem textů tohoto originálního českého časopisu. Na jeho stránkách lze proto odhalit často překvapivá spojení napříč celým odvětvím designu nebo vypátrat zdroje inspirace úspěšných designérů. Od čtvrté sezóny časopis vychází s česko-anglickými texty. V každém čísle na čtenáře čekají exkluzivní rozhovory s předními designéry, nejvýraznější automobilové novinky, reportáže ze zajímavých akcí, portréty legendárních tvůrců a mnoho dalších inspirativních článků.
www.auto-design.cz

Zdroj: Tisková zpráva AutoDesign&Styling