Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Letní nabídka Dassault Systemes - CATIA pro studenty zdarma

Publikováno: 6. srpna 2013 | Zobrazeno: 4377x
Společnost Dassault Systemes nabízí studentům možnost bezplatně získat roční licenci profesionálního řešení CATIA. To si mohou na stránkách 3DS Academy stáhnout studentky a studenti strojírenských i designérských oborů českých vysokých škol. Mají tak možnost pracovat s komplexním nástrojem pro konstrukci a vývoj výrobků v nejrůznějších oborech.

Zájemci musí být zapsáni k řádnému dennímu studiu a aplikaci smějí využít čistě ke studijním účelům. Pro stáhnutí je zapotřebí se registrovat a prokázat se skenem studentského indexu. Pro bezplatné získání je nutné zadat kód CATIASUMMER13. Kromě českých studentů mají možnost získat licenci CATIA (V5R21, V5-6R2013, V5-6R2013) i vysokoškoláci z dalších zemí.


Více informací naleznete na stránkách 3DS Academy.


O společnosti Dassault Systemes

Dassault Systemes – 3D Experience Company – poskytuje firmám i jednotlivcům virtuální vizi projektů pro udržitelnou inovaci. Její špičková řešení mění způsob, jímž jsou navrhovány, vyráběny a podporovány nové výrobky. Portfolio nástrojů pro spolupráci, jež společnost nabízí, podporuje sociální inovaci a rozšiřuje možnosti, kterými může virtuální svět zlepšovat svět reálný. Společnost má přes 150 000 klientů ve více než 80 zemích světa a všech průmyslových odvětvích.