Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Soutěž ve 3D modelování

Publikováno: 6. května 2011 | Zobrazeno: 4239x
Jsi studentem střední nebo vysoké školy? Umíš pracovat se systémem Catia V5? Přesvědč sám sebe, jak jsi v modelování dobrý. Zúčastni se prvního ročníku soutěže pořádané strojní fakultou ČVUT v Praze pod záštitou Dassault Systemes a vyhraj iPod Touch!

Ústav automobilů, spalovacích motorů a kolejových vozidel Fakulty strojní ČVUT v Praze své studenty již více než 10 let učí práci s perspektivními 3D CAD/CAE systémy. Nejsme však sami, kdo nabízí studentům možnost naučit se používat moderní soft ware. I naši kolegové z jiných ústavů a fakult za léta zkušeností s výukou vědí, že zdaleka ne všichni absolventi výuky 3D modelování jsou na stejné úrovni. Vědí to i sami absolventi našich předmětů. Jak šikovní jsou ti nejlepší z vás však dodnes nikdo jednoznačně nemohl určit a tak není hodnota vašich modelovacích schopností nijak ceněna při nástupu do budoucího zaměstnání. My jsme se rozhodli vám tuto možnost dát. Ukažte již nyní, že jste nejlepší a přihlašte se do soutěže v modelování v systému CATIA V5!

Jak se soutěží?
Soutěž je tříkolová s vyřazovacím systémem a časovým limitem. V každém kole dostane soutěžící okótovaný výkres součásti a jeho úkolem je tuto součást co nejrychleji a samozřejmě nejlépe vymodelovat. Hodnotí se jak rychlost modelování tak kvalita zpracování modelu. Pokud postoupíte z prvního kola, dostanete k modelování složitější model a v posledním kole nejsložitější model. Nejrychlejší a nejlepší vyhrává.

Co můžu vyhrát?
Tři nejlepší z vás získají iPod Touch (http://www.apple.com/cz/ipodtouch/), které do soutěže věnovala společnost Dassault Systemes, výrobce systému CATIA V5. Samozřejmostí jsou nepsané bonusové body při vašem pozdějším nástupu do zaměstnání, ve kterém budete systém Catia V5 využívat.



Jak se přihlásím?
V současné době je tento web ve svém zrodu, přesto již funguje jednoduchý automatický přihlašovací systém - PŘIHLAŠTE SE na adrese http://uc12120.fsid.cvut.cz/3dsoutez/registrace.html. Účast v soutěži je zcela zdarma - chceme vám nabídnout možnost poměřit s ostatními vaše modelovací schopnosti, nikoliv vám provětrat peněženku :o).

Kdy se soutěž koná?
Termín konání soutěže byl stanoven na 15. října 2010 v 9.30 hodin dopoledne. Místem konání bude počítačová učebna Ústavu automobilů, spalovacích motorů a kolejových vozidel (místnost 717 budovy Fakulty strojní ČVUT v Praze, Technická 4, Praha 6 - Dejvice). Přihlášeným budou podrobnější informace zasílány e-mailem.

Co mám dělat, když mám ještě další otázky?
Pokud zde přeci jen ještě nějaká podstatná informace chybí, neostýchejte se a pošlete dotaz na e-mail 3dsoutez@fs.cvut.cz.