Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Nabídka pracovních příležitostí

Publikováno: 8. září 2010 | Zobrazeno: 3424x
Dnešním dnem jsme na fóru spustili novou sekci - Nabídka pracovních příležitostí. Hlavním účelem této sekce je usnadnit konstrukčním kancelářím a obecně všem firmám, které používají CATII V5, snadněji nalézt konstruktéry s požadovanými znalostmi. Vzhledem k tomu, že fórum svým způsobem sdružuje komunitu uživatelů V5, budou všechny zde uveřejněné nabídky směrovány cíleně na tuto skupinu lidí.
Jedním z hlavních důvodů pro vytvoření této části fóra bylo opakující se zakládání témat s nabídkami práce. To je sice také způsob, jakým lze na volné pracovní místo upozornit, ale každé téma se postupem času "ztratí" mezi spoustou jiných. U této formy budou všechny inzeráty trvale viditelné na titulní stránce a informace se tak lépe dostanou k těm, pro něž jsou určené. V nejbližších dnech bude spuštěna i emailová notifikace, kdy budou uživatelé na nové nabídky upozorňováni emailem.
Předpokládáme, že tento způsob k nalezení v dnešní době tolik "nedostatkového" zboží, jakým zkušený konstruktér se znalostí CATIA V5 bezesporu je, určitě využije spousta firem.