Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Sterch využívá řešení Dassault Systèmes

Publikováno: 9. dubna 2015 | Zobrazeno: 3777x
Společnost Sterch-International (dříve Schiebel) využívá pro vývoj, konstrukci a navrhování PLM řešení ENOVIA V6 s využitím CAD systémů CATIA V5 a CATIA V6. Přední český dodavatel přípravků, dílů a jednoúčelových strojů především pro letecký, vojenský a jaderný průmysl využívá řešení Dassault Systèmes od roku 2008. Během příštích dvou let plánuje kompletní přechod na aplikaci CATIA V6.

Sterch-International využívá řešení CATIA dodané společností DYTRON s.r.o. pro kompletní výrobní cyklus zahrnující konstrukci, vývoj i prototypování, v němž uplatňuje 3D tisk a precizní pětiosé opracování. To klade vysoké nároky na přesnost matematických modelů a sestav používaných při tvorbě programů CAM. S jejich pomocí dokážou konstruktéři Sterchu dodat zákazníkovi vytisknutý prototyp součástky do druhého dne.

Komplexní řešení CATIA a ENOVIA V6 ve společnosti Sterch-International výrazně usnadňuje správu komponent, změnové řízení a také komunikaci se zákazníky, která probíhá prostřednictvím 3D dat. Výrazně jednodušší je také převod formátů a dat, zajišťování materiálových certifikátů a zálohování vstupů. Výhodou je i lepší uživatelské prostředí, možnost vytváření kinematických modelů, modelování úpravy ploch a simulace.

Mezi zákazníky firmy Sterch-International patří mimo jiné společnosti Honeywell, Edwards, Miele nebo DMGMORI. S firmou DYTRON Sterch úspěšně spolupracuje od roku 2008.





Autor článku: Tisková zpráva - Grayling

Kontakty:
Carola von Wendland (Dassault Systèmes) carola.vonwendland@3ds.com +49 89 960 948 376
Štěpán Kačena (Grayling) stepan.kacena@grayling.com +420 774 226 127